Friday, September 7, 2012

İç Giyim ve İç Çamaşırı Fuarı

Türk tekstil sektörünün ön plana çıktığı önemli üretim alanlarından iç giyim, iç çamaşırı ve bayan iç giyim özel bölümlerinin yer aldığı 9. Uluslararası İstanbul Hazır Giyim Fuarı İç Çamaşırı, İç Giyim, Mayo Özel Bölümü, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı.

Fuarın açılış gününde değerlendirmelerde bulunan TÜYAP İcra Kurulu Başkanı Serdar Yalçın, “Geçtiğimiz yılı sabırla bu konuyla ilgili uygun pazarları araştırmaya ayırdık ve iç giyim projelerimizi bu doğrultuda tasarladık Kısa bir süre içerisinde sektör temsilcileriyle bir araya gelerek iç giyim sektörüne daha önce sunduğumuzdan farklı nasıl bir iç çamaşırı yaratabileceğimizi bulmaya çalıştık.


Tüyap iç giyim fuarı



Sonuç olarak genel bir hazır iç giyim fuarı yaparak her şeyi bir arada sunmak yerine sektöre ait daha farklı beklentileri olan iç giyim, iç çamaşırı, ve gecelik gruplarını bir araya getirmeye karar verdik” şeklinde konuştu. 2011 yılında 90′ın üzerinde fuar yaptıklarını, fuarlarda Ortadoğu, komşu ülkeler ve doğu bölgelerinden alışılmışın dışında ziyaretçi artışı olduğunu ve 2012 yılının da başarılı bir yıl olacağını belirten Yalçın, “Öncelikle iç giyim iç çamaşırları, mayo alanında fuar yapmaya karar verdik. Kısa sürede hayata geçen bu iç giyim fuarı sadece bir başlangıç projesidir” dedi.


iç giyim Fuarı



Tasarım, koleksiyon ve hızlı üretim özelliğini iç çamaşırı ticaretine çevirmek isteyen firmalar için doğru bir platform olan IFEXPO 2012, sektörün uluslararası pazarlardaki etkinliğini arttırmayı hedefliyor. İç çamaşırı, çorap, iç giyim ve mayo sektöründeki tüm alıcıların mevsimsel taleplerini karşılayacak olan IFEXPO, 9. Uluslararası İstanbul Hazır Giyim Fuarı Çorap, İç Giyim, Mayo Özel Bölümü, hazır iç giyim üretiminde rekabet şansını yükselten katma değeri yüksek ürünlere yönelerek, kendi markalarını yaratan markalar için global pazarlara açılma olanağı sunuyor.


iç giyim Fuarı



17-19 Ocak 2012 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen, TÜYAP ve Türkiye Hazır İç Giyim Federasyonu çatısı altında Türkiye İç Giyim Sanayicileri, Çorap Sanayicileri Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen IFEXPO, 9. Uluslararası İstanbul Hazır İç Giyim Fuarı Çorap, İç Giyim, Mayo Özel Bölümü, ayrıca İstanbul 6. Deri Moda Fuarı ile birlikte aynı zamanda düzenleniyor.

No comments:

Post a Comment