Thursday, August 30, 2012

Böğürtlen Reçeli Nasıl Yapılır Tarifi Tarifleri Oktay Ustadan

Böğürtlen Reçeli Nasıl Yapılır Tarifi Tarifleri Oktay Ustadan        


Önce Malzeme Listesini Sayalım:



 1 kg. böğürtlen

 750 gr toz şeker

5 su bardağı su

1 yemek kaşığı limon suyu



Yapılışı:



Böğürtlenleri bol su ile yıkayıp iyice suyu süzülene kadar süzgeçte bekletin.

Bir tencereye koyup, üzerine toz şekeri ilave edin.

1 gece bekletin. Ertesi gün kısık ateşte karıştırmadan pişirin.

Üzerindeki köpüğü tahta kaşık ile temizleyin.

Ateşten indirdikten sonra 2-3 damla limon suyu ekleyin.

Ilıyıncaya kadar bekleyin.

İyice soğuduktan kuru kavanozlara koyup ağzını kapatın ve serin bir yerde muhafaza edin.



Hepsi bu kadar.Afiyet olsun.



 Oktay Usta – Emine Beder

 böğürtlen reçeli tarifi oktay usta böğürtlen reçeli nasıl yapılır oktay usta böğürtlen reçeli oktay usta böğürtlen reçeli nasıl yapılır oktay usta böğürtlen reçeli tarifi böğürtlen reçeli oktay usta böğürtlen reçeli oktay usta böğürtlen reçeli nasıl yapılır 


Aradığınız içerik diğer sayfalarımızda olabilir. Google teknolojisi ile sitemizde aradığınız kelimeyi detaylı bir şekilde arayıp bulabilrsiniz.

Google Özel Arama Kullanarak Ara:



Kategori: Yemekler

Etiketler: böğürtlen reçeli, böğürtlen reçeli nasıl yapılır, böğürtlen reçeli nasıl yapılır emine beder, böğürtlen reçeli nasıl yapılır oktay usta, böğürtlen reçeli püf noktası, böğürtlen reçeli tarifi resimli, böğürtlen reçeli tarifleri, böğürtlen reçeli yapımı, böğürtlen şurubu, en güzel böğürtlen reçeli tarifi, reçel tarifleri, reçeller Yorumlar

No comments:

Post a Comment