Sunday, July 15, 2012

geyik.com.tr - hayattan kesitler, teknoloji, wordpress, komedi

Merhaba arkadaşlar,

Bugün sizlere yaklaşık 1 yıldır açık olan, web dünyasındaki özgün bloglardan biri olan, geyik.com.tr adresini* tanıtacağım. Kuruculuğunu ve yazarlığını Ersin Üzgün’ün yaptığı sitede, 4 ayrı yazar daha bulunuyor. Birbirinden profesyonel* ve özgün makaleleriyle, günlük olarak sitelerini ziyaret eden kullanıcılarına hizmet veren bu yazarları canı gönülden kutlamak gerekir.



Geyik.com.tr adresine girdiğimizde ilk gözümüze çarpan şey elbette ki tasarımı oluyor. Gözü yormayan bir renk olan griyi kullanmaları çok hoş görünüyor.* İnternette bildiğimiz adıyla gene gri temasını kullanan geyik.com.tr, bu temayı oldukça elden geçirmiş görünüyor. *Tasarım açısından oldukça zenginleştirilmiş gerçekten…

Ticari anlamda kurulmuş bir site olmayan ve yalnızca kullanıcıyı düşünüp, ön planda tutan geyik.com.tr adresi, açıldığı günden bu yana birçok web bloğuna da önderlik etmiş durumda… Ücretsiz olarak yayınladıkları wordpress temaları, firma scriptleri ve basit html arayüzleri ile kullanıcılarına rehberlik eden geyik.com.tr, kullanıcılarına ücretsiz destek fırsatı da sunuyor. Hiçbir şekilde kar amacı güdülmeden, yayınladıkları dosyalara %100 destek sözü veren yazarların hakkı ödenmez diye düşünüyorum.

Bu muhteşem siteyi benim gibi sizinde gezmeniz için tavsiye ediyor, hepinizi geyik.com.tr adresinde ziyaretçi olmaya çağırıyorum.

İyi çalışmalar diliyorum, kolay gelsin.

No comments:

Post a Comment